Specialisaties

Ik heb mijzelf door middel van diverse cursussen en bijscholingen gespecialiseerd op de volgende terreinen:

Fertiliteit

Een op de zes stellen heeft moeite zwanger te worden. Met integrale behandeling kunnen we blokkades wegnemen en stressgerelateerde effecten verminderen.

 

Stress en burn-out

In onze moderne samenleving hebben steeds meer mensen ernstige gevolgen van voortdurende stresssituaties. Met gerichte voetreflex behandelingen kan verbetering en verlichting worden gebracht van de geestelijke en lichamelijke gezondheid.

 

Vrouwen in de overgang

Kenmerken van de overgang zijn o.a. slaapproblemen, hormonale veranderingen, ernstige opvliegers. Heeft u er ernstige last van, kunnen we deze klachten met voetreflextherapie-plus behandelen.

 

Zwangerschap

Zwangerschap is voor iedere vrouw een bijzondere periode. Het lichaam verandert en de vrouw bereidt zich voor op moederschap. Daarom moet de ‘toekomstige’ moeder hierop goed voorbereid zijn. Het lichaam: fysiek, emotioneel en mentaal vraagt om rust en ontspanning.

Reflexzonetherapie kan ontspanning en verlichting geven tijdens en na de zwangerschap, het is een veilige behandeling voor klachten als vermoeidheid, hoofdpijn, vocht in enkels en voeten, misselijkheid, obstipatie,rugpijn, enz.

In overleg met de verloskundige kan zwangerschapsreflexologie behulpzaam zijn in het opwekken van weeën.