U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

   Praktijk voor voetreflexologie-plus Nieuws

Mijn praktijk is geopend. Bel of mail mij voor een afspraak.

 

U kunt hier 24/7 online direct een afspraak bij mij boeken. 

 

Nieuw:  Ooracupunctuur/pressuur, een mooie combinatie met voetreflex.

 

Babyreflexologie. Een zachte massage aan de voetjes neemt kwaaltjes weg bij je baby.

 

Tip: voor natuurgeneeskundige behandelingen werk ik samen met Ingrid Melkenboer, www.bestmethode.nl.

 

Heeft u ons artikel gezien in de Soester Courant? Lees het hier.

  

Een van mijn specialisaties is behandeling van vrouwen in de overgang. Lees hier verder.

 

 Aroma Touch Massage! Lees hier meer over deze behandeling.

Fertiliteit

Fertilititeits Reflexologie 

Eén op de zes stellen heeft problemen met zwanger worden. Als een stel de keuze gemaakt heeft om zwanger te worden, hopen ze dat het meteen gebeurd. Maar wat als dit niet zo is? Zwanger raken is dus niet vanzelfsprekend. Soms lukt het niet om gelijk zwanger te worden. Er wordt van subfertiliteit gesproken als je langer dan 1 jaar geen voorbehoedsmiddelen gebruikt hebt en dat er geen bevruchting van een eicel heeft plaatsgevonden. De oorzaken van subfertiliteit zijn per stel divers; het kan een hormonale ontregeling zijn, stoornissen in de menstruatiecyclus, stress (wanneer bijvoorbeeld leeftijd of werk een rol speelt), en soms tot veel verdriet van stellen is er geen oorzaak te vinden. Het onbegrip van stellen waarom het niet meteen lukt, levert al veel stress op. Stress heeft een groot invloed op de (on)-vruchtbaarheid van zowel mannen en vrouwen. Het niet zwanger worden zorgt voor een vicieuze cirkel van spanning/stress. Dit lijdt tot verminderde vruchtbaarheid/niet zwanger raken wat lijdt tot meer stress.

Voetreflexbehandelingen voor zoals man en vrouw kunnen de omstandigheden optimaliseren.

Fertiliteitsproblemen behandelen is een van de specialisaties van Amaragd, voetreflexpraktijk in Soest. Bij de vrouw kunnen we bijvoorbeeld stagnaties wegnemen die de menstruatiecyclus verstoren. Maar bij beide partners kunnen stress of andere factoren worden behandeld om verbetering te brengen.

 

Aantal behandelingen

Soms is 1 of 2 behandelingen voldoende (afhankelijk van de oorzaak), maar meestal zijn er enkele behandelingen nodig om het lichaam in balans te brengen (denk aan menstruatiecyclus, gezonde voeding).

 

Visie

Mijn visie gaat vanuit de Traditioneel Chinees Gezondheidsleer waar de mens als geheel behandeld wordt: lichamelijk, geestelijk en emotioneel.