Immuniteitsversterkende behandeling

Dit is een behandeling op de rug om het zelfhelend vermogen te verbeteren met essentiële oliën.

Deze bijzondere techniek brengt balans en harmonie, fysiek, emotioneel en spiritueel. Ongeveer 16 verschillende essentiële oliën worden in een vaste volgorde aangebracht op de rug en de voeten. Iedere olie heeft zijn eigen werking. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten. Na deze behandeling blijf je ongeveer 15 minuten rustig liggen.

De klachten of aandoeningen die behandelt kunnen worden zijn zeer divers; denk aan rugklachten, fibromyalgie, hoofdpijn, hoge bloeddruk, overgewicht. Maar ook chronische vermoeidheid, ziekte van Lyme en diverse neurologische aandoeningen, zowel centraal als perifeer, kunnen met deze methode behandeld worden.

In de meeste gevallen wordt een behandeling om de drie dagen uitgevoerd gedurende een week. Er kan gekozen worden voor één protocol, maar soms worden er twee (of meer) toegepast. Denk aan bijvoorbeeld protocollen voor cardiovasculair systeem, digestieve systeem, immuunsysteem, enz.

In enkele gevallen is één week behandelen genoeg om het juiste effect te behalen. In andere gevallen (langdurige chronische klachten) is een set van meerdere sessies nodig totdat de gewenste resultaten zijn bereikt. Tussen deze sets van behandelingen zit dan ongeveer twee á drie weken rust.

Welk protocol voor jou het beste werkt bepalen we aan de hand van jouw vragen en symptomen.

Hou altijd rekening met ontgiftingsverschijnselen (bijv. moeheid, misselijk, verergering van de klachten).

Wil je meer energieker voelen? Dan is deze immuniteitsversterkende behandeling de moeite waard om te proberen.

Heb je interesse in een behandeling of heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen? Neem dan contact met mij op..