Overige behandelingen

Symphony of the cells

Symphony of the Cells (SOC) is een hands-on techniek voor het aanbrengen en activeren van het zelfhelend vermogen met essentiële oliën.

Deze bijzondere techniek brengt balans en harmonie, fysiek, emotioneel en spiritueel net als een mooie Symphony. Ongeveer 16 verschillende essentiële oliën worden volgens een bepaald protocol in een vaste volgorde aangebracht op de rug en de voeten...

Tuina behandeling

Tuina (spreek uit: twiena) is een Chinese lichaamsmassage. Bij deze massage wordt er vrij diepe en krachtige massagetechnieken gebruikt.

De Tuina techniek is voornamelijk een duw- en paktechniek. Er wordt op de rug/nek gemasseerd en afhankelijk van de klachten ook op de benen, armen en buik.

Babyreflexologie

Babyreflexologie is speciaal voor baby’s ontwikkeld. Het kan worden ingezet voor babies vanaf de leeftijd van 4 weken.

Door de fijne aanrakingen worden de voetjes zacht gemasseerd. Het is een natuurlijke manier om kwaaltjes bij de baby te verminderen en ondersteunen van de band te bevorderen.

Aroma Touch Massage

Aroma Touch is een massage waarbij je met acht verschillende oliën gemasseerd wordt. Deze massage brengt het zenuwstelsel in evenwicht via de meridianen.

Door de zuivere werking van de oliën wordt stress verminderd, dus de cortisol-spiegel wordt verlaagd, het immuunsysteem wordt versterkt en ontstekingen geremd.

Ooracupunctuur

Acupunctuur of pressuur in en op het oor wordt auriculotherapie genoemd. De reflexzones van het lichaam zijn namelijk ook in het oor te vinden.

Ooracupunctuur kan worden ingezet voor een breed scala van klachten o.a. het reduceren van pijnklachten.