Contact

Over mij

Mijn naam is Judith Ros. Ik ben ruim 30 jaar werkzaam als verpleegkundige geweest, waarvan 20 jaar als Intensive Care verpleegkundige.

Enkele jaren geleden is mijn interesse naar de Chinese Gezondheidsleer uitgegaan. Ik heb toen Reiki I en II behaald. In die tijd heb ik zelf voor het eerst een behandeling met voetreflexologie-plus™ mogen ervaren. Na de behandeling voelde ik mij bijzonder ontspannen. Deze ervaring was zo bijzonder dat ik graag met anderen wilde delen.

Daarna ben ik zelf met de opleiding Voetreflexologie-plus™ gestart. Dat is een driejarige HBO-opleiding bij Total Health. Daarbij heb ik geleerd op zowel westerse- als Chinese wijze te masseren. Inmiddels heb ik de opleiding succesvol afgerond en ben ik nu alweer meer dan vijf jaar therapeute.

Met de volledig ingerichte behandelruimte in Soest (dicht bij de Koningsweg) kan ik ook meer klanten uit deze regio helpen met een behandeling voetreflexologie-plus™.Mail

Neem voor vragen over uw behandelingsmogelijkheden of het maken van een afspraak gerust contact met mij op.

E-mail: info@amaragd.nl


Telefoon

06 29 53 23 67

Als u belt, kan het zijn dat ik bezig ben met een behandeling; spreek dan een boodschap in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug!

KvK-nr.: 62588931

BTW-id: NL002168724B91


Praktijkadres

Winterkoning 112
3766 WE Soest
Bezoek alleen op afspraak

Mijn praktijk bevindt zich op de eerste etage en is niet toegankelijk voor invaliden. In overleg kan ik dan eventueel een behandeling bij u thuis doen.


Beroepsverenigingen

Amaragd is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen en organisaties:

VNRT:

Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten.


RGBZ:

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.


S.C.A.G.:

Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen, de geschillencommissie voor therapeuten in de complementaire en alternatieve zorg.

Total Health Academy:

Kijk hier voor meer informatie over voetreflexologie en opleidingen: