U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

   Praktijk voor voetreflexologie-plus Nieuws

Mijn praktijk is weer geopend. Bel of mail mij voor een afspraak.

 

 Wij volgen het COVID-19 protocol, dat u hier kan lezen.

 

U kunt hier 24/7 online direct een afspraak bij mij boeken. 

 

Nieuw:  Ooracupunctuur/pressuur, een mooie combinatie met voetreflex.

 

Babyreflexologie. Een zachte massage aan de voetjes neemt kwaaltjes weg bij je baby.

 

Tip: voor natuurgeneeskundige behandelingen werk ik samen met Ingrid Melkenboer, www.bestmethode.nl.

 

Heeft u ons artikel gezien in de Soester Courant? Lees het hier.

  

Een van mijn specialisaties is behandeling van vrouwen in de overgang. Lees hier verder.

 

 Aroma Touch Massage! Lees hier meer over deze behandeling.

 

Lente olie: Citroen olie

Citroen essentiële olie is enorm populair. Deze krachtpatser is koud geperst uit de schil van de citroen om zijn delicate, natuurlijke en krachtige eigenschappen te behouden. Citroen staat bekend om zijn krachtig aromatische, uitwendige en interne reinigende werking en kan met vele andere oliën worden samengevoegd. Verspreiden van citroen in een ruimte om de lucht te zuiveren zorgt voor een stemmingsverhogend effect. Kan ook gebruikt worden om voorwerpen in het huis te reinigen  als een niet-giftig reinigingsmiddel.De essentiële oliën van dōTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 druppel voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren. 

 

Deze olie past dus heel goed bij dit seizoen, de lente. In de lente is het tijd voor de grote schoonmaak, zodat alles weer schoon en fris is. Ook is dit de periode om de Lever een extra oppeper te geven, daarom wordt er in deze periode vaak een detoxkuur gedaan. Om zelf je Lever iedere dag een oppepper te geven kun je een glas lauw water drinken met 1 druppel dōTERRA Citroen olie, als goede start van de dag.